Beurzen

Beurzen in Duitsland reisvoorwaarden
Het speciale concurrentievoordeel van Duitse beurzen is hun internationaliteit: beurzen halen de wereldmarkten naar Duitsland. Ca. 60% van de jaarlijks ongeveer 180.000 exposanten komt uit het buitenland, een derde daarvan uit landen buiten Europa. Van de 10 miljoen bezoekers reist bijna 30% vanuit het buitenland. Open grenzen en een zo probleemloos mogelijk internationaal reisverkeer zijn daarom van essentieel belang voor Duitse beurzen. Door de coronapandemie is het internationale reisverkeer sterk beperkt.
Lees meer
Stands op beurzen in het buitenland
Buitenlandse beurzen brengen kleine tot middelgrote bedrijven met een internationale ...
Lees meer
De Duitse beursbranche cijfers en feiten
Duitsland is Europees kampioen: steeds meer beurzen, steeds meer bezoekers. De bedrijven uit de beursbranche kunnen tevreden zijn met een stabiele en snelle markt. En daarnaast weerstaan ze succesvol de virtuele concurrentie van het internet.   Beurzen in afmetingen In de classificatie van landen wereldwijd naar aantal beurzen en congressen wordt Duitsland alleen overtroefd door de USA (941 beurzen/congressen in 2017). In Europa neemt Duitsland echter de eerste plaats in - hier de top 5:
Lees meer
Met deze zeven stappen kunnen ook kleine en middelgrote bedrijven zich succesvol presenteren in het buitenland
Met deze zeven stappen kunnen ook kleine en middelgrote bedrijven zich succesvol presenteren in het buitenland ...
Lees meer
Goed voorbereid bij zakelijke reizen naar het buitenland – hier moet u op letten
Reizen brengen risico's met zich mee waar men zich op moet voorbereiden. De hedendaagse wereld kent risico’s als epidemieën en natuurrampen, politieke onrusten en terroristische aanslagen, die een gevaar kunnen vormen.   Verzekerd in het buitenland Een goede voorbereiding bij reizen is een must. De volgende lijst bevat voorzorgsmaatregelen voor medewerkers die op reis gaan:
Lees meer