Digitale handel

Kansrijke e-commercemarkt in Rusland
In Rusland heeft de omzet in de onlinehandel, net zoals in de meeste landen ter wereld, door corona een duidelijk snellere ontwikkeling doorgemaakt dan verwacht werd.
Lees meer
E-Overheid In hoeverre houden burgers ervan om online administratieve kanalen te gebruiken
Als het internet het mogelijk maakt om processen tussen de staat en zijn burgers uit te voeren, wordt dit e-overheid (elektronische overheid) genoemd. Een nieuwe burger registreren, de grootte van de vuilnisbak veranderen of de meter op de watermeter aflezen - veel van de voormalige gebruikelijke administratieve procedures voor het beheer van een gemeente kunnen nu gemakkelijk vanuit huis worden uitgevoerd.
Lees meer
Internationale online shops de nieuwste ontwikkelingen
De onlinehandel kon in het afgelopen decennium een constante groei van circa vijf procent per jaar optekenen en vooral winkels voor kleding, elektronica en amusement profiteren daar regelmatig van. Het gemakkelijke kopen per click behoort voor de jongere generatie al lang tot het dagelijks leven, maar ook liefhebbers van klassieke winkelcentra kopen door nieuwe, internationale ontwikkelingen steeds vaker online.
Lees meer
Corona als kans voor de online en offline handel
De lente van 2020 bracht Corona naar Europa en daarmee trok het ‘nieuwe normaal’ het dagelijks leven binnen, dat ook het consumentengedrag langdurig beïnvloedt. Al bij de eerste beperkingen tekende zich een grote trend richting online winkelen af en handelaren en dienstverleners moeten zich ook voor de lange termijn instellen op de nieuwe omstandigheden.
Lees meer
Reclame op sociale media mobiel & individueel succesvol
Reclame op sociale media, d.w.z. adverteren op Facebook, Twitter en Co., geeft bedrijven de mogelijkheid om zich heel direct tot hun doelgroepen te richten. Door verschillende filters in te stellen, kunnen niet alleen leeftijdsgroepen en woongebieden worden ingesteld, maar ook zeer specifieke interessegebieden. Door gerichte reclame zijn de financiële uitgaven van de adverteerder lager dan bij grote mailingcampagnes of zelfs reclamedrukwerk. Reclame op sociale media wordt in elk land anders gebruikt.  
Lees meer
Met één muisklik brood en groenten kopen - de trends in online foodretail
De e-commerce sector groeit al jaren gestaag en er worden steeds vaker aankopen gedaan met een simpele klik. Sommige bedrijfstakken profiteren in het bijzonder van deze trend, andere hebben nog veel ontwikkelingspotentieel. Met name mode wordt graag online aangeschaft, maar ook reizen worden steeds vaker online verkocht en meubels worden steeds vaker aan de voordeur geleverd. Bij een simpele klik zijn er geen openingstijden of speciale adviezen nodig en door het brede scala aan betalingsmogelijkheden wordt het steeds gebruikelijker om online te winkelen, vooral op het platteland.
Lees meer
Vier interessante feiten over online winkelen
De klant is koning? Ja, vaak wel. Of het nu gaat om B2B of B2C: bij de klantenservice ...
Lees meer
Groeikans e-commercemarkt in Zweden
De e-commercemarkt in Zweden krijgt pas sinds kort een grotere betekenis ...
Lees meer
tips voor internationaal succesvolle zoekmachinereclames
Hier een paar belangrijke tips voor het opstellen van een internationale campagne ...
Lees meer
Internationalisatie succesfactoren op het internet
Ook in deze tijden van globalisering functioneren veel zakelijke websites slecht ...
Lees meer
U bent te vinden op internet en op zoek naar internationaal succes? ...
Lees meer
Meertalige websites Vertalingen
U wilt uitbreiden? En hebt al veel vragen beantwoord ...
Lees meer
Negatieve social media-reviews overwinnen met hulp van vertalingen
Het internet biedt klanten nu een klankbord ...
Lees meer
SEO-vertalingen
In vele landen vormen accenten een probleem bij SEO-activiteit. Aangezien ze niet kunnen worden gebruikt in domeinnamen of e-mailadressen bestaat de verleiding om letters met een accent te vervangen door dezelfde zonder accent. Hierdoor krijgt het woord natuurlijk een andere betekenis. In Italië zou bijvoorbeeld een persoon met de familienaam ‘Canè’ veranderen in ‘Cane’ (wat ‘hond’ betekent)!
Lees meer