Talen

Kennis van het Engels Welk land blinkt uit in het Engels als vreemde taal
Engels is de wereldtaal van vandaag. Al voor de komst van het internet en de daarmee samenhangende globalisering was Engels een basisvereiste voor de meeste beroepen. Tegenwoordig kan in bijna alle landen ter wereld in het Engels worden gecommuniceerd en de resultaten van een test hebben aangetoond in welke landen de inwoners naast hun moedertaal ook zeer vertrouwd zijn met het Engels. Hiervoor is gebruik gemaakt van een taaltest op basis van de GER-norm, die de kennis van vreemde talen in zes niveaus onderverdeelt.
Lees meer
Rangschikking van de 5 meest gesproken talen in de wereld
Met een wereldbevolking van meer dan 7,7 miljard worden meer dan 6.900 talen wereldwijd gesproken, waarvan slechts 230 in Europa, tegenover meer dan 2.000 in Azië. Papoea-Nieuw-Guinea heeft een bevolking van slechts 3,9 miljoen inwoners, maar er worden 840 verschillende talen geregistreerd. Ontdek in het licht van deze diversiteit de 5 meest gesproken talen ter wereld.  
Lees meer
Telefoon- of videotolken met Chinese handelspartners
Handelspartnerschappen zijn, zoals alle betrekkingen, opgebouwd op een vorm van vertrouwen en wederzijdse waardering. Zelfs als alle deelnemers uit dezelfde cultuur afkomstig zijn, is het niet altijd eenvoudig en bij zakenpartners uit verre culturen wil men natuurlijk een zo aangenaam mogelijke sfeer, omdat kleine misverstanden onontkoombaar zijn.
Lees meer
Vertalingen in het Armeens alles wat u moet weten
Armeens is een zeer oude taal die zich onderscheidt door zijn unieke alfabet en talrijke taalkundige bijzonderheden. Tegenwoordig is het vertalen van uw teksten in het Armeens vooral interessant vanwege de grote diaspora van Armeniërs over de hele wereld en de toenemende economische betrekkingen met vele landen.  
Lees meer
Professionele vertaling in het Georgisch waarom is dit noodzakelijk
Georgië is een klein landje in Oost-Europa met 4 miljoen inwoners en profiteert van een ideale geografische ligging ...
Lees meer
Braziliaanse markt en vertalingen vannaar Braziliaans Portugees
Brazilië is de op zes na grootste economie ter wereld en heeft een goede verbinding met andere Latijns-Amerikaanse landen. Met zijn 200 miljoen inwoners en een snelgroeiende middenklasse is Brazilië een interessante markt voor Europese bedrijven. Aangezien de economische vooruitzichten verbeteren zijn de bevolking en het land geneigd om meer geld te investeren.  
Lees meer
Vreemde talen brengen vele voordelen met zich mee bij de inkoop
Het merendeel van de Europese bedrijven onderhoudt in ieder geval af en toe contacten ...
Lees meer
JEFTA - Vrijhandelsverdrag zorgt voor grote kansen voor de EU en Japan
JEFTA, het bilaterale handelsverdrag tussen de EU en Japan, trad vrijdag ...
Lees meer
Groeikans e-commercemarkt in Zweden
De e-commercemarkt in Zweden krijgt pas sinds kort een grotere betekenis ...
Lees meer
Is taal een barrière die u wilt exporteren?
Bovenop de meest gebruikelijke barrières ...
Lees meer