Onze sterke punten

Vertaalkantoor

Aan uw behoeften inzake vertalingen en taaldiensten beantwoorden: dat is de doelstelling van de teams van Optilingua International die gevestigd zijn over de hele wereld.

In steden met intensieve exportactiviteiten stellen de vertaalbureaus en taaldiensten van Optilingua adviseurs tot uw beschikking die uw aanvraag bezorgen aan de professional die het meest geschikt is om deze uit te voeren.

 

Deze professionaliteit is gebaseerd op een groot aantal troeven die zijn ontwikkeld gedurende 40 jaar ervaring:

  • professionele vertalers: zijn geselecteerd voor hun nauwgezetheid en competenties, en beantwoorden aan de eisen van Optilingua.
  • ervaring: menselijke middelen bevorderen door een interne en internationale organisatie, met doeltreffende contacten tussen de bureaus.technische samenwerking: elke professional heeft een opleiding gekregen in de werkmethodes van Traducta en in het gebruik van een krachtig intranet.
  • technische samenwerking: elke professional heeft een opleiding gekregen in de werkmethodes van Traducta en in het gebruik van een krachtig intranet.
  • aanpassingsvermogen: het bestek en de termijn respecteren, en de mogelijkheid bieden om nog makkelijker een bestelling te plaatsen om een vertrouwensband met de klant te creëren.
  • expertise: Dankzij de samenwerking tussen de bureaus vindt Optilingua voor zijn klanten op zeer korte termijn een native vertaler, zelfs voor ‘zeldzame’ talen.

Ongeacht uw vraag inzake vertalingen of taaldiensten stellen de bureaus van de groep Optilingua professionele vertalers ter beschikking die vertalen in hun moedertaal en gevestigd zijn in het land waar de gesproken taal ook de doeltaal van de vertaling is. Zo hebt u de garantie van een kwaliteitsservice en een waarheidsgetrouwe, precieze en geactualiseerde vertaling. Naast de vertaling van documenten bieden wij ook een grote verscheidenheid aan taaldiensten aan (transcriptie, dubbing, ondertiteling, DTP (desktoppublishing) …) om al uw communicatiemiddelen te kunnen aanpassen aan een internationale markt.