Vertalingen en andere taalkundige diensten in het Frans

Vertalingen Frans Vertaalbureau Amsterdam Nederland

Ons kantoor biedt vertalingen en andere taalkundige diensten in en uit het Frans

Vakvertalingen, beëdigde vertalingen, tolken, voice-overs, redigeren: ons kantoor is een full-service agentschap voor taalkundige diensten dat wereldwijd gebruik maakt van de moedertaalcompetenties van professionele vertalers en andere taalexperts. Ons netwerk zorgt voor een hoogwaardige service met meer dan 80 vestigingen in Europa. Voor professionele vertalingen in het Frans zijn onze, vaak in Frankrijk (maar ook in België, Luxemburg of Zwitserland) woonachtige, experts en partners beschikbaar.

 

Onze dienst biedt veel taalcombinaties aan:

  • Nederlands ⇔ Frans
  • Spaans ⇔ Frans
  • Engels ⇔ Frans
  • Russisch ⇔ Frans
  • Italiaans ⇔ Frans
  • Portugees ⇔ Frans
  • Duits ⇔ Frans
  • en andere

 

De diensten van ons kantoor:

 

Onze vestigingen:

 

Offerte aanvragen

U kunt een vrijblijvende en gratis offerte aanvragen via ons online aanvraagformulier

 

Wetenswaardigheden over de Franse taal:

De Franse taal is ver over de grens van het land van oorsprong, Frankrijk, heen verbreid - Frans is de of een officiële taal in o.a. Zwitserland, België, Luxemburg, Monaco, Canada en delen van West-, Centraal- en Noord-Afrika, de Caraïben en op eilandengroepen in de Indische Oceaan. Frans geldt traditioneel als de taal van de politiek en diplomatie (naast Engels) en als begrippenpool op culinair gebied en in de beeldende kunst.

Frans wordt wereldwijd door ongeveer 200 miljoen mensen in meer dan 50 landen gesproken, waarvan er 115 miljoen moedertaalsprekers zijn en ongeveer 85 miljoen het Frans als tweede taal hebben geleerd en dagelijks leren, gebruiken en verder ontwikkelen.

Ook om deze redenen is het Frans een wereldtaal die zijn oorsprong, net zoals Spaans, Portugees, Italiaans en Roemeens, vindt in de Romaanse groep van de Italiaanse lijn van de Indo-Germaanse talen. 

Meer interessante informatie over de Franse taal vindt u op Wikipedia.