Vertaalservices voor de chemische industrie

Vertalingen chemische industrie Vertaalbureau Amsterdam Nederland

De chemische industrie moet regels volgen en voldoen aan de vereisten van de belangrijkste brancheorganisaties. Chemische bedrijven produceren constant patenten, gegevensbladen materiaalveiligheid, toxicologische rapporten, afwijkingsrapporten, overzichten van productkenmerken, blootstellingscenario’s en bijbehorende documentatie en moeten deze ook updaten. Afhankelijk van de locatie moeten deze documenten worden vertaald in een of meerdere talen en worden geregistreerd.

 

Ons vertaalbureau werkt al vele jaren samen met de chemische industrie.

We helpen internationale bedrijven om effectief te communiceren in meer dan 100 talen. Een aantal van onze branche-experts heeft laboratoriumervaring in combinatie met een uitgebreid praktisch gebruik van bron- en vertaalde documenten. Ze garanderen de nauwkeurigheid en bruikbaarheid van de vertaling. Onze DTP-service past de lay-out van de vertaalde documenten aan om een vertaald product te leveren dat gegarandeerd voldoet aan de vereisten.

We leveren uitgebreide en op maat gemaakte globaliseringoplossingen die kosteneffectief zijn en garanderen een snelle doorlooptijd. Onze unieke methode levert altijd duidelijke, accurate vertalingen van hoogwaardige informatie.

 

Een offerte aanvragen of meer informatie over onze vertaaldiensten

Bel ons op 0800 024 98 81 voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen met uw vertaalvereisten, of stuur een e-mail naar info@traducta.nl

 

Meer weten