Vertaal- en lokalisatieservices voor de duurzame energiebranche

Vertalingen duurzame energie Vertaalbureau Amsterdam Nederland

Duurzame energie is een snel groeiende branche in de 21e eeuw. Onderzoek en ontwikkeling bloeien in de poging om energieverbruik te verlagen, energie opnieuw te gebruiken en te recyclen, met de focus op wind-, geothermische en zonne-energie. Overal ter wereld concurreren landen om hulpbronnen te maximaliseren en productiefaciliteiten op te starten. Voor een effectieve implementatie moet met mensen worden gecommuniceerd in hun moedertaal.

 

Vertaaluitdagingen

Hoewel de meeste communicatie op topniveau kan plaatsvinden in het Engels, zijn er verticale teams die bijdragen aan de producten en services. De arbeiders die in de fotovoltaïsche elektriciteitscentrales of windmolenparken werken, moeten ook begrijpen wat ze moeten doen. Hun veiligheid en begrip van handleidingen is niet minder belangrijk. Bovendien vergroot de toegang tot informatie in iemands moedertaal de productiviteit, de veiligheid en verlaagt daardoor indirect de bedrijfskosten voor de producenten en serviceproviders. Succesvolle productlanceringen in het buitenland hangen vaak af van advertenties en informatiemateriaal in de moedertaal.

Een van de grootste uitdagen in de duurzame energiesector is de constante ontwikkeling van terminologie en concepten. Deze moeten consequent en accuraat worden gecommuniceerd in de doeltalen. Ons vertaalbureau werkt al vele jaren samen met de energiesector, met klanten in olie en gas en alternatieve energie en kan zorgen voor een effectieve communicatie in meer dan 100 talen. We leveren uitgebreide en op maat gemaakte globaliseringoplossingen die kosteneffectief zijn en garanderen een snelle doorlooptijd. Onze unieke methode, waar de klant op vertrouwt, levert altijd duidelijke, accurate vertalingen van hoogwaardige informatie.

 

Een offerte aanvragen of meer informatie over onze vertaaldiensten

Bel ons op 0800 024 98 81 voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen met uw vertaalvereisten, of stuur een e-mail naar info@traducta.nl

 

Meer weten