Vertaal- en lokalisatieservices voor de IT-branche

vertalingen it branche vertaalbureau Amsterdam Nederland

Technologie gedefinieerd door innovatieve sprongen of menselijk kapitaal breidt zich wereldwijd snel uit. De concurrentie om bestaande nationale werkzaamheden te laten groeien en tegelijkertijd uit te breiden naar nieuwe, andere landen vereist krachtige ideeën die kopers en markten over de hele wereld beïnvloeden. Bedrijven marketen naar belangrijke opkomende markten zoals Latijns-Amerika, India en China en zetten ook internationale productiefaciliteiten op om de arbeidskosten te drukken. Wereldwijd succes hangt af van het leveren van taalspecifieke materialen en instructies.

We helpen internationale bedrijven om effectief te communiceren in meer dan 100 talen. Een aantal van onze branche-experts heeft laboratoriumervaring in combinatie met een uitgebreid praktisch gebruik van bron- en vertaalde documenten. Ze garanderen de nauwkeurigheid en bruikbaarheid van de vertaling. Onze DTP-service past de lay-out van de vertaalde documenten aan om een vertaald product te leveren dat gegarandeerd voldoet aan de vereisten.

We leveren uitgebreide en op maat gemaakte globaliseringoplossingen die kosteneffectief zijn en garanderen een snelle doorlooptijd. Onze unieke methode levert altijd duidelijke, accurate vertalingen van hoogwaardige informatie.

 

Een offerte aanvragen of meer informatie over onze vertaaldiensten

Bel ons op 0800 024 98 81 voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen met uw vertaalvereisten, of stuur een e-mail naar info@traducta.nl

 

Meer weten