Vertaaldiensten voor de chemische industrie

Vertaaldiensten voor de chemische industrieIn de chemische industrie moeten de bijzonder strenge voorwaarden en vereisten van de toonaangevende brancheverenigingen worden nageleefd. Producenten in de chemische industrie moeten doorlopende patenten, veiligheidsinformatiebladen, toxicologische rapporten, afwijkingsrapporten, samenvattingen van de kenmerken van geneesmiddelen, blootstellingsscenario's en vergelijkbare documenten uitgeven en eventueel vernieuwen. Afhankelijk van het land van oorsprong moeten deze documenten dan vertaald worden in een of meerdere talen.

 

Ons vertaalbedrijf is al langere tijd werkzaam als betrouwbare partner in de chemische industrie.

We helpen internationale bedrijven om in meer dan 100 talen effectief te communiceren met partnerbedrijven. Een aantal van onze experts kan zelfs eigen vakkennis inbrengen die ze hebben verkregen in verschillende laboratoria en hebben opgedaan door langdurige praktijkervaring in de medische en/of farmaceutische branche. Zo kan een vertaling van de brondocumenten worden gegarandeerd die voldoet aan de vereisten en de behoeften van de branche. Bovendien leveren onze taalspecialisten vertalingen die nauwkeurig en trouw zijn aan het origineel.   

U kunt altijd vertrouwen op de beste kwaliteit vertalingen. Daarnaast kan met behulp van onze desktop publishing service de lay-out van het vertaalde document ook meteen worden aangepast, zodat we u in één keer een totale vormgeving kunnen aanbieden. Dat wil zeggen: een op taalkundig- en op stijlgebied volledige correcte en representatieve vertaling die voldoet aan de vereisten.

Daarnaast bieden we u omvangrijke en op maat gemaakte oplossingen aan met een hoge kostenefficiëntie en een korte bewerkingstijd, zodat u passend op de globalisering kunt reageren. Met onze methode kunnen we u altijd nauwkeurige en correcte vakvertalingen leveren, zodat u wereldwijd succes kunt boeken met uw documenten en informatie.

 

Meer dan 100 talen en dialecten: Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Nederlands, Russisch, Pools, Tsjechisch, Chinees, Arabisch, enz. Andere talen kunt u hier bekijken.

 

Zo kunt u een offerte (incl. prijs en levertermijn) of meer informatie over onze vertaaldiensten krijgen

Stuur ons de tekst per e-mail of gebruik ons online aanvraagformulier en binnen een paar uur ontvangt u onze prijsopgave!