Vertaal- en lokalisatiediensten voor de duurzame energiebranche

Vertaal- en lokalisatiediensten voor de duurzame energiebrancheDuurzame energie heeft zich ontwikkeld tot een van de snelst groeiende branches van de 21e eeuw. De onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten, die als doel hebben het energieverbruik te verminderen en ressources opnieuw te gebruiken en te recyclen, lopen op volle kracht. Deze branche is in het bijzonder gericht op windkracht, geothermie en zonne-energie. Landen van over de hele wereld leveren een strijd om hun ressources te maximaliseren en leveringsnetwerken in gebruik te nemen. Om dit in een effectieve en efficiënte vorm te gieten, is het belangrijk om met de betreffende medewerkers in hun moedertaal te communiceren.

 

Vereisten voor dergelijke vertalingen

Op managementniveau kan het grootste deel van de communicatie vaak in het Engels worden gevoerd. Er zijn echter ook verticaal georganiseerde teams binnen de duurzame energiebranche waarbij dit niet het geval is. Medewerkers die bijvoorbeeld in een fotovoltaïsch project of in een windpark werkzaam zijn, moeten exacte instructies krijgen zodat ze hun werkzaamheden zonder problemen en volgens de handleiding kunnen uitvoeren. Informatie die in de moedertaal is vastgelegd maakt een stijging van de productiviteit mogelijk. Daarnaast zorgt communiceren in de moedertaal van de medewerkers voor een verhoging van de veiligheid en een indirecte verlaging van de bedrijfskosten voor de fabrikant of dienstenaanbieder. Dit omdat een succesvolle productinvoering in het buitenland sterk afhankelijk is van een doelgerichte reclame en van een op de doelgroep gerichte informatieverspreiding in de moedertaal van potentiële klanten.

Een van de grootste vereisten voor de duurzame energiebranche is innovatie; hiervoor is een uniforme en nauwkeurige communicatie in de betreffende doeltaal nodig. Ons vertaalbedrijf heeft al lange tijd een goede naam als partner voor de energiebranche. We kunnen onze klanten uit de sectoren olie & gas en duurzame energie een effectieve communicatie- en contactbasis bieden in meer dan 100 talen. We bieden u omvangrijke en op maat gemaakte oplossingen met een hoge kostenefficiëntie en een korte bewerkingstijd voor uw instap in de wereldmarkt. U kunt volledig vertrouwen op onze methode, want we leveren u altijd nauwkeurige vertalingen die passen bij de vereisten van uw tekstmateriaal.

 

Meer dan 100 talen en dialecten: Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Nederlands, Russisch, Pools, Tsjechisch, Chinees, Arabisch, enz. Andere talen kunt u hier bekijken.

 

Zo kunt u een offerte (incl. prijs en levertermijn) of meer informatie over onze vertaaldiensten krijgen

Stuur ons de tekst per e-mail of gebruik ons online aanvraagformulier en binnen een paar uur ontvangt u onze prijsopgave!