Vertaal- en lokalisatiediensten voor de IT-branche

Vertaalingen IT-brancheInnovaties en human capital zijn branches van de toekomst die wereldwijd met hoge snelheid groeien. Om de groeiende concurrentie en de daardoor ontstane concurrentievoorwaarden passend het hoofd te kunnen bieden, is het in eerste instantie nodig uw bedrijf in de bestaande of groeiende nationale markten uit te bouwen en het dan pas uit te breiden naar de internationale markt. Deze handelswijze vereist creatieve ideeën, vernieuwende concepten en talige communicatiemiddelen, zodat de kopers en markten wereldwijd kunnen worden beïnvloed en succesvol kunnen worden omgeschakeld naar uw diensten of producten. Bedrijven verrichten hun marketingoperaties om in opkomende markten, bijvoorbeeld Latijns-Amerika, India en China, een goede positionering te bereiken en daar, dus ter plaatse, productievestigingen op te richten om de werk- en productiekosten te verlagen. Het wereldwijde succes hangt er echter van af of het informatiemateriaal in de lokale taal beschikbaar wordt gesteld. En op dat gebied zijn wij professionals!

 

Ons vertaalbedrijf is al langere tijd werkzaam als betrouwbare partner voor de IT-branche.

We helpen internationale bedrijven om in meer dan 100 talen effectief te communiceren met partnerbedrijven. Zo kan een kwalitatieve vertaling van de brondocumenten worden gegarandeerd, die voldoet aan de vereisten van de branche. Verder leveren onze taalspecialisten nauwkeurige vertalingen die trouw zijn aan het origineel. U kunt altijd vertrouwen op de hoge kwaliteit van deze vertalingen. Daarnaast kan met behulp van onze desktop publishing service de lay-out van het vertaalde document ook meteen worden aangepast, zodat we u in één keer een totale vormgeving kunnen aanbieden. Dat wil zeggen: een op taalkundig- en op stijlgebied volledige correcte en representatieve vertaling die voldoet aan de vereisten.

Daarnaast bieden we u omvangrijke en op maat gemaakte oplossingen aan met een hoge kostenefficiëntie en een korte bewerkingstijd, zodat u passend op de globalisering kunt reageren. Met onze methode kunnen we u altijd nauwkeurige en correcte vakvertalingen leveren, zodat u wereldwijd succes kunt boeken met uw documenten en informatie.

 

Meer dan 100 talen en dialecten: Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Nederlands, Russisch, Pools, Tsjechisch, Chinees, Arabisch, enz. Andere talen kunt u hier bekijken.

 

Zo kunt u een offerte (incl. prijs en levertermijn) of meer informatie over onze vertaaldiensten krijgen

Stuur ons de tekst per e-mail of gebruik ons online aanvraagformulier en binnen een paar uur ontvangt u onze prijsopgave!