Vertalingen en softwarelokalisatie voor de consumentenelektronica

Vertalingen en softwarelokalisatie voor de consumentenelektronicaMobiele telefoons, IPods, mp3-spelers, organisers, gps-apparaten, apparaten voor satelliettelevisie en andere hightech apparaten uit de consumentenelektronica worden wereldwijd voortdurend ontworpen en ontwikkeld voordat ze op de markt worden gebracht. Maar de technische markt is altijd aan veranderingen onderhevig: al snel volgen nog beter geoptimaliseerde apparaten. Vanwege de verscherpte concurrentiesituatie staan apparaatfabrikanten permanent onder een aanzienlijke prestatiedruk. De gebruikerservaring, de invoering van nieuwe functies, het verlagen van de verkoopprijs en het sneller bereiken van steeds meer verbruikers zijn zware vereisten die al bij het ontwikkelings- en productieproces moeten worden meegenomen. Om waar mogelijk de kosten te verminderen, wordt de inhoud van de software (gebruikersinterface, help en documenten) en van de websites tegelijkertijd in verschillende talen gelokaliseerd, vertaald en op de betreffende markt ingezet. Aan de kant van de back-end zijn er dan opnieuw veranderingen; de productie wordt naar nieuwe plekken verplaatst om daar met lagere arbeidskosten te kunnen produceren. Om de winst te garanderen, investeren wereldwijd opererende ondernemingen in een effectieve communicatie in meerdere talen, zodat het merkimago, de consistentie en de kwaliteitscontrole altijd en overal bewaard blijven.

 

Aanzienlijke vakkennis op gebied van vakvertalingen en lokalisatie voor de consumentenelektronica

We werken al lange tijd als partnerbedrijf in de branche voor consumentenelektronica. Ons vertaalbedrijf helpt internationale bedrijven om hun apparaten voor de wereldmarkt te lokaliseren en te positioneren. We vertalen uw handleidingen, documenten en informatieteksten in meer dan 100 talen. We bieden u op maat gemaakte en volledige oplossingen voor lokalisatie, met een hoge kostenefficiëntie en korte bewerkingstijden. Daarbij garanderen we u met onze methode een constante perfectie en kwaliteit, want we hebben ons erin gespecialiseerd steeds nauwkeurige vertalingen te leveren die met het origineel overeenkomen. Onze klanten innovatieve apparaten en software, wij leveren daarvoor de taalkundige basis - zo ontstaat een succesvol totaalresultaat.   

 

Meer dan 100 talen en dialecten: Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Nederlands, Russisch, Pools, Tsjechisch, Chinees, Arabisch, enz. Andere talen kunt u hier bekijken.

 

Zo kunt u een offerte (incl. prijs en levertermijn) of meer informatie over onze vertaaldiensten krijgen

Stuur ons de tekst per e-mail of gebruik ons online aanvraagformulier en binnen een paar uur ontvangt u onze prijsopgave!